четвер

Авто-конкурс «Хелп!»



Нарешті , при підтримці спонсора Universal Assistance, ми організували 1-ий всеукраїнський авто-конкурс «Хелп!», який буде проходити з 03.10.09. по 15.11.09.
Він присвячений всім автомобілістам, яких не оминули курйози в дорозі.
Рибаки розповідають про свій улов, мисливці про свою здобич, а водії - про свої «подвиги» на дорогах… Для останніх ці ситуації часто неприємні, і трапляються мимоволі…
Якщо Ви маєте цікаву позитивну чи сумну історію зі свого життя, коли Ви чи Ваші близькі потребували допомоги на дорозі – пишіть. Переможці отримають призи, які вбережуть від майбутніх неприємностей.

Умови участі:
1. Ваша особиста подія, що не публікувалась раніше на інших ресурсах.
2. Подія повинна бути пов’язана з неприємністю в дорозі Вас чи Вашого авто, коли Ви потребували допомоги.
3. Повна розповідь: що та коли трапилось, і як Ви вийшли з ситуації.
4. Власні фото та відео, що допоможе краще розкрити тему, та принесе більше шансів на перемогу.
5. Гумор та жарти будуть доречними, і збільшать Ваші шанси на перемогу!

Умови перемоги :
Журі, список яких буде опубліковано за добу до закінчення конкурсу, проведе голосування та визначить переможця конкурсу. Нагорода за 1-ше місце – безлімітна клубна картка компанії Universal Assistance, «Допомога в дорозі GOLD», яка зробить Ваші поїздки більш безпечнішими.
Переможці 2-го та 3-го місць отримають дисконтні картки «Автосіті».
Також, кожен учасник, заявку якого буде прийнято до конкурсу, отримує знижку на клубну картку «Gold» в розмірі 100 грн.

Організація конкурсу:
• Розповіді присилайте на електронну адресу yaromenko@yahoo.com, чи публікуйте їх на своїх блогах та форумах з ссилкою на конкурс , та напишіть про свою участь в коментарях.
• Розповіді розглядаються та публікуються також на даному ресурсі.
• Розповідь не повинна нести заборонений та брудний зміст, насильство та ін.
• Якщо Ви бажаєте приймати участь анонімно, ми не будемо публікувати Ваші справжні данні. Напишіть про це в листі, та вкажіть бажаний нікнейм.
Удачі в конкурсі!

3 коментарі:

Валентин Яроменко сказав...

Ми чекаємо на Ваші питання та пропозиції. В коментарях вказуйте своє і’мя та ссилку на текст. Дякую!

Анонім сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Женя сказав...

Меня зовут Женя. Расскажу свою историю, так как очень хочется выиграть приз.
Было это радосное событие весной, 16 мая 09г., ни что не предвещало беды...... я ехал из Киева в Сумы (к другу на день рождение), решил сократить путь и не ехать по Черниговской трасе, а как говорится навпростець, вот поехал по уникальной дороге с покрытием от стиральной машины. Отьехал главное не далеко, окло 180 км. от киева, и тут радость в жизни.... иду 110 км., поворот на право около 20 градусов, (дорога узкая, по 1-му ряду и обочина сплошной кустарник) так вот я плавно поворачиваю и тут правое переднее колесо попадает в яму..... после прыжка панели и челюсти, я уворачиваюсь от Chery амлет, и останавливають в метрах 100 от дивной ямы. На мою радость амлет остановилась по той-же причине, так вот удаж был такой силы, что согнул диск и порвал резину. но это было еще только начало, когда я попробывал поставить запаску................. и вот она радость!!! диск прикипел.... в результате на пустой трассе я провел 1 час 15 мин... пока не остановился грузовик. тут я и понял что против лома (кувалды) таки нет прийома, 2 удара и диск отлетел, но проведенное время, больше часа возле стремной ямки это было что-то.
Так что хотелось бы в следующий раз не ковыряться... ))
P.S. А по поводу фотографии, в тот момент я думал не о фотографиях, а как бы с места тронутся!
Так что пишите, и звоните если что! всегда рад!