середу

Гарячий номер для кожного.

Як часто буває, що з нами трапляються неприємності саме тоді, коли ми цього найменше чекаємо. Особливо неприємно, коли це трапляється з Вами в дорозі. Ви поспішаєте, за вікном - дощ, ви в діловому костюмі в незнайомому районі міста і у Вас зламалося авто. Часто буває, що в цей момент також і гроші на мобільному закінчуються, поблизу нікого немає… Що Ви робите в цьому випадку? Чи є у Вас кому зателефонувати?
Ми віримо, що з нами такого не трапиться, а якщо так, то нам допоможуть друзі. Але на практиці, коли втрапляємо в халепу,  все одно дзвонимо друзям, знайомим… які в свою чергу знаходять в Інтернеті техслужбу… В сумі, ви платите техдопомозі, та знайомим…
А чому не внести номер техдопомоги відразу в мобільний телефон? Ви ж нічого не втрачаєте, проте можете бути спокійними, що вразі чого, Вам буде до кого звернутись за допомогою.
Ця інформація буде цікава саме тим, у кого немає карток  асистансу, і хто не хоче залежати від примх авто та зайнятості знайомих.
8 (044) 49 999 49
Цілодобова служба технічної допомоги компанією Universal Assistance реалізована на базі повнопривідного пікапа Mitsubishi L200.
Перелік стандартних робіт технічної допомоги:
§     запуск двигуна;
§     підвезення палива - за наявності картки клієнт оплачує тільки вартість палива, згідно з касовим чеком з АЗС (можливе підвезення від 5 до 20 літрів). В інших випадках, при підвезенні палива, відбувається оплата і за подачу технічної допомоги; 
§     стандартна заміна коліс.

Тарифи на послуги технічної допомоги:
ТАРИФИ
КИЇВ
КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Вартість робіт
Денний  тариф
150,00
2,00 за 1 км від адміністративного кордону Києва
30 грн. за кожні півгодини
Нічний тариф
(23-00- 7-00)

180,00
2,00 за 1 км від адміністративного кордону Києва
36 грн. за кожні півгодини

Немає коментарів: